سمینارکارشناسی ارشد کشاورزی وزراعت
no-img
هلپکده

سمینارکارشناسی ارشد کشاورزی وزراعت


هلپکده
مطالب ویژه
اطلاعیه های سایت

گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

ZIP
سمینارکارشناسی ارشد کشاورزی وزراعت
POWERPOINT+PDF
۸ مرداد, ۱۳۹۶
16 مگابایت
23 صفحه
22 اسلاید
۴۹,۰۰۰ تومان
دریافت کد تخفیف
۴۹,۰۰۰ تومان – خرید

سمینارکارشناسی ارشد کشاورزی وزراعت


با خرید این محصول 4900 امتیاز کسب خواهید کرد! که معادل 4900 تومان تخفیف می باشد.

سمینارکارشناسی ارشد کشاورزی وزراعت

شاخه ی گیاه شناسی

عنوان:

مدیریت مبارزه بیولوژیکی با بیماری­های مهم برنج در دنیا با استفاده از عوامل بیوکنترل باکتریایی

فرمت فایل:پاورپوینت+pdf+word                             تاریخ ارائه:دی ماه ۱۳۹۴

سمینارکارشناسی ارشد کشاورزی وزراعت سمینارکارشناسی ارشد کشاورزی وزراعت سمینارکارشناسی ارشد کشاورزی وزراعت Capture 21

چکیده:

با توجه به بذرزاد بودن اکثر بیماری­های برنج، استفاده از بذر سالم ضروری می­ باشد. تهیه بذر از مزارع سالم و عاری از بیماری، استفاده از بذر بوجاری شده و ضد عفونی بذر ضروری می­باشد. و به دلیل اثرات سوء مصرف آفت کشهای شیمیایی روی محیط­ زیست و سلامتی انسان، دام و سایر موجودات و همچنین ایجاد مقاومت در بیمارگرها، باید به دنبال روشی برای کنترل بیماری­های گیاهی بود که علاوه بر رسیدن به یک سیستم کشاورزی پایدار و حفظ اکوسیستم و منابع طبیعی، کمترین خطر متوجه انسان و موجودات دیگر بوده و از طرف دیگر گیاه و محصول عاری از بیماری باشد و صرفه اقتصادی آن برای تولید کننده بالا باشد، کنترل بیولوژیکی بیماریهای گیاهی با استفاده از میکروارگانیسم­های مفید، می­تواند یک روش جایگزینِ امیدبخش برای سموم شیمیایی باشد در سالیان اخیر استفاده از میکروارگانیسمها به عنوان کود بیولوژیک یا عوامل کنترل بیولوژیک نه تنها از جنبه افزایش رشد و مدیریت بیماریها گیاهی بلکه به دلیل جلوگیری از مخاطرات زیست محیطی و تامین سلامتی بشر بسیار مهم بوده و مورد توجه ویژه­ ای قرار گرفته است.

اهمیت برنج در جهان و ایران

برنج از مهم‌ترین غلات و اقلام غذایی جهان است.  نیمی از جمعیت جهان، به برنج به عنوان یک غذای اصلی و وابسته هستند. هم‌اکنون «ده‌ها هزار نوع برنج» در جهان وجود دارد، اما این‌ها در دو زیرگونه کلی جای می‌گیرند. این دو زیرگونه اصلی شامل برنج «جاپونیکا» با نام علمی Oryza sativa japonica و برنج «ایندیکا» با نام علمی sativa indica می‌باشند. برنج گیاهی است که دارای ارقام زودرس (طول دوره رشد ۱۳۰ تا ۱۴۵ روز)، متوسط رشد (۱۵۰ تا ۱۶۰ روز) و ارقام دیررس (۱۷۰ تا ۱۸۰ روز) می‌باشد. در بین غلات موجود در دنیا، برنج تنها غله‌ای است که به عنوان غذای انسان کشت می‌شود.  به همین دلیل سازمان خواربار جهانی بنا به اهمیت برنج، سال ۲۰۰۴ را سال برنج نامگذاری کرد تا روشنگر اذهان جهانی در زمینه نقش اساسی برنج در هویت فرهنگی، ضروری بودن در سبد غذایی و سیستم کشاورزی جهانی باشد. همچنین قاره آسیا ۹۰ درصد از تولید و مصرف برنج را به خود اختصاص داده است. بیش از نصف محصول برنج در دو کشور هند و چین تولید می‌شود. به طور کلی، کشورهای گرمسیری و نیمه گرمسیری برمه، تایلند، ویتنام، لائوس، اندونزی، فیلیپین، پاکستان، هند، آمریکا، ژاپن، ایتالیا، مصر، چین، برزیل، کوبا، مکزیک و استرالیا از تولیدکنندگان برنج به شمار می­ آیند. برنج ماده غذایی بسیار مهمی در امنیت غذایی ایران و جهان است، به‌طوری که سهم آن در تأمین کالری روزانه مردم جهان بیشتر از ۲۰ درصد است. کشت برنج در ایران نیز تاریخچه طولانی دارد.

فهرست مطالب وصفحات نمونه را می توانید به صورت رایگان دانلود کنید.

 

پسورد فايل فشرده : helpkadeh.ir

( پسورد را تايپ کنيد )



درباره نویسنده

آرزو کوچکی پیرکوهی 189 نوشته در هلپکده دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code